Guatemala City

Jeg har ei venninne som for noen år siden bodde i Guatemala i rundt ni måneder. Da bodde hun hjemme hos familien til ei hun tidligere hadde jobbet sammen med på KFUK-hjemmet i London. Da venninnen min fikk vite at jeg skulle til Guatemala, satte hun meg i kontakt med Heidy og moren hennes, Victoria. Slik gikk det til at Ingelin og jeg var så heldige å bli vist rundt i Guatemala City av en som er lommekjent i byen.

Guatemala City er hovedstad i Guatemala. Med sine anslagsvis 4,5 millioner innbyggere, er dette den største byen i Mellom-Amerika. Byen ikke er kjent for å være den tryggeste i verden, og i tillegg hadde vi svært lite tid der, så det var veldig greit å ha en egen guide. Victoria sørget for at vi hadde et fint lite opphold i Guatemala City – og for at jeg fikk praktisert spanskkunnskapene mine, i og med at hun ikke snakker engelsk.

Vi fikk blant annet sett Catedral Metropolitana, var på omvisning inne på Palacio Nacional, ruslet rundt på et marked og spiste middag på et knøttlite spisested innerst i en bokhandel.

Guatemala - Guatemala City

Guatemala - Guatemala City

Guatemala - Guatemala City

Catedral Metropolitana

Catedral Metropolitana

Guatemala - Guatemala City

Guatemala - Guatemala City

Tusen takk til Victoria for en fin dag!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.