Hell og lykke i skrivekonkurranse

Madagaskar - Anakao

I dag dumpet Magasinet Reiselyst ned i postkassen min, slik det gjør ti ganger i året. Det var imidlertid ekstra ålreit å få bladet denne gangen.

Magasinet Reiselyst har 80 000 lesere hver måned, og markedsfører seg som Norges største reisemagasin. I fjor arrangerte de for andre år på rad en skrivekonkurranse. Jeg skrev en tekst, valgte ut bilder og sendte bidraget mitt av sted alt for sent natten før jeg skulle reise til Tyrkia. Faktisk så sent at jeg vurderte å droppe hele greia, for hva var egentlig vitsen? Burde jeg ikke heller sovet?

Åh, det var så verdt å miste et par timer med søvn! Jeg kom bare på 3. plass, men ble så lykkelig at man skulle tro jeg vant!

Jeg skrev om en fiskerlandsby på Madagaskar, og har fått beskjed om at reportasjen kommer på trykk i løpet av våren. Dessuten får jeg et gavekort på 1 000 kroner fra Ticket.

I den ferskeste utgaven av Magasinet Reiselyst står det altså svart på hvitt at det ble en plass på pallen. Derfor var det ekstra ålreit å åpne bladet i dag. Nå er det liksom ikke noen tvil om at det er sant.

Madagaskar - Anakao
Det står 2, men det skal være 3. plass.

Madagaskar - Anakao

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.