Hva brukte jeg egentlig premien fra skrivekonkurransen på?

Madagaskar - Anakao - artikkel - reportasje

Nylig spurte Kjersti på reisebloggen I all verden om noen av leserne hadde vunnet en reise noen gang. Det har jeg, i hvert fall har jeg vunnet et gavekort som skulle brukes på reise. Dette har jeg fortalt om tidligere, men jeg har visst aldri fortalt hva jeg brukte gavekortet på.

Det begynner å bli en stund siden jeg fikk siste pallplass i en skrivekonkurranse som ble arrangert av Magasinet Reiselyst. Reportasjen jeg hadde skrevet stod på trykk i bladet våren 2016, og jeg fikk et gavekort på 1 000 kroner fra Ticket.

Madagaskar - Anakao - artikkel - reportasje

Og hva brukte jeg egentlig det gavekortet på? Jeg vurderte å finne en restplass eller lignende til rundt tusenlappen, men i stedet endte det med at jeg brukte gavekortet som delbetaling for flyreisen til en av destinasjonene jeg har besøkt i løpet av 2017.

Bildehint:

IMG_3235 - Kopi - Muscat - Oman

IMG_0907 – Kopi - Oman - Wadi Shab

IMG_2645 – Kopi - Oman - Fort

Oman - Wahiba Sands - IMG_1182 – Kopi

Oman, altså.

Det var et eventyr av en reise i et veldig flott land. Jeg har skrevet en del om landet og opplevelsene der tidligere, og skal ikke gjenta meg selv nå, så jeg nøyer meg med noen linker.

Slik oppsummerte jeg turen da jeg kom hjem:

Senere klippet jeg sammen en film:

 

Innlegg fra steder vi besøkte i løpet av turen:

Noen innlegg har jeg ikke rukket å skrive, men dette kommer etter hvert:

  • Hovedstaden Muscat
  • Praktisk informasjon om å reise i Oman

IMG_1137 – Kopi - Oman - Wadi Bani Khalid

IMG_1039 – Kopi - Oman

Oman er kanskje ikke den første destinasjonen som popper opp i hodet til nordmenn flest når ferien skal planlegges, men etter å ha vært der kan jeg definitivt anbefale en ferie i dette landet.

Tusen takk til Magasinet Reiselyst og Ticket for gavekortet som sørget for delbetaling av flyreisen!

__________________________________________________________________________________________________

Følg bloggen på Facebook, Instagram og Bloglovin’:

Facebook: https://www.facebook.com/glimtavverden/

Instagram: @glimtavverden

www.bloglovin.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.