Nyttårsaften ved foten av en vulkan

Reisen i Mellom-Amerika startet i Costa Rica. Vi landet i hovedstaden San José sent om kvelden, og påfølgende dag var forholdsvis lite begivenhetsrik. Med unntak av en liten rusletur i nærområdet til hotellet for å ta ut penger og handle mat, brukte vi dagen på å slappe av.

Om ettermiddagen møtte vi gruppa vi skulle reise med. Den bestod av reiseleder og til sammen seksten personer i alderen 19-34 år. Konseptet gikk i korte trekk ut på at transport og overnatting ble ordnet for oss, men hva vi fylte dagene med på de ulike stedene vi besøkte, var opp til oss selv. Noen ganger valgte hele gruppa å gjøre det samme, andre ganger delte vi oss i mindre grupper, og noen ganger var Ingelin og jeg helt for oss selv.

Etter å ha presentert oss, fått litt informasjon og spist en felles middag på hotellet, tok vi kvelden, og morgenen etter var det tid for å la reisen starte for alvor. Vi forlot hotellet klokken sju, og etter en tre timers kjøretur kom vi fram til La Fortuna, en liten by nordvest i landet, ved foten av vulkanen Arenal. Der skulle vi tilbringe to netter.

Den første dagen i La Fortuna – selveste nyttårsaften – kan du lese mer om her.

Vårt hjem i to netter.
Vårt hjem i to netter.

(138)

Parken i La Fortuna.
Parken i La Fortuna.

(13)

(16)
Elv utenfor La Fortuna.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.