Om meg

Jeg vokste opp med herlige ferier i Norge og Danmark – og en drøm om å en dag få reise til fjerne steder på kloden. Som nittenåring ble Kenya det syvende landet jeg besøkte, og det første utenfor Europa. Opplevelsene i det afrikanske landet bidro til at reiselysten ble vekket for alvor, og siden har jeg utforsket stadig nye verdenskroker. Jeg velger gjerne uvanlige reisemål, og er spesielt glad i naturopplevelser og sjarmerende småsteder utenfor allfarvei.

Jeg reiser for å se, oppleve og lære nye ting, for å få et innblikk i hvordan folk lever andre steder i verden, for å bli bergtatt av vakker natur og for å samle fantastiske minner som varer for alltid. Mange av opplevelsene vil bare jeg selv og reisefølget mitt ha glede av, men noe kan deles med andre. Små glimt av en verden der ute, sett gjennom mine øyne.

På denne bloggen forteller jeg om steder jeg har vært, deler reisetips og svarer på kommentarer og spørsmål, i håp om at det kan være til glede, inspirasjon og hjelp for andre.

Hvis du vil lese mer om steder jeg har vært og ting jeg har opplevd, kan du besøke http://www.glimtavverden.wordpress.com.

Du kan få tak i meg ved å sende e-post til marianne @ glimtavverden.com.

Tyrkia - Kappadokia
Kappadokia, Tyrkia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *