På fjelltur i Georgia

(558) - Kopi

For tiden er dagene så hektiske at jeg ikke helt vet hvor de blir av. Om ikke lenge er det tid for avreise til Sentral-Asia, men før jeg har vært der og fått nye opplevelser å fortelle om, blir det litt mimring fra tidligere reiser her på bloggen. I dag skal jeg ta dere med på fjelltur i Georgia. Denne gangen blir det mange bilder og lite tekst, både fordi jeg ikke har tid til å skrive noe særlig, og fordi jeg synes bildene beskriver god hvor flott det var i fjellene i Kaukasus.

Etter overnatting i Stepantsminda, helt nord i Georgia, ble guiden David og jeg kjørt til den knøttlille landsbyen Juta, som er helt isolert store deler av året. På vei dit kjørte vi forbi et og annet hus, noen frittgående kyr, esler, blomsterenger, fjell og daler.

(617) - Kopi

(616) - Kopi

(608) - Kopi

(613) - Kopi

Vel framme i Juta tok vi beina fatt innover i fjellet. Det første stykket var vi omgitt av et japansk turistfølge, men etter hvert gikk vi fra dem og kunne nyte omgivelsene, fredfullheten og lydene av kvitrende fugler og rislende vann uten forstyrrende lyder. Det var overskyet, og tidvis også litt yr i luften, men naturen var uansett så vakker at været ikke kunne ødelegge opplevelsen.

(502) - Kopi

(501) - Kopi

(499) - Kopi

(500) - Kopi

(506) - Kopi
Knøttlille Juta.

(514) - Kopi

(516) - Kopi

(530) - Kopi

Collage Chaukhebi 1

(531) - Kopi

(532) - Kopi

(540) - Kopi

Collage Chaukhebi 2

(546) - Kopi

(549) - Kopi

(557) - Kopi

(568) - Kopi

(571) - Kopi

Collage Chaukhebi 3

(585) - Kopi

Huset på bildet over ligger kun en kort rusletur opp fra Juta, og man kan overnatte der. Tenk å våkne opp i disse omgivelsene!

(597) - Kopi

(599) - Kopi

Vi gikk i fire timer, og det var virkelig en herlig naturopplevelse. Hvis ikke disse bildene fikk deg til å drømme deg bort til de georgiske fjellene, har jeg flere opplevelser å dele fra vandreturen vi hadde dagen etter, med bedre vær og nesten fullstendig fravær av andre mennesker, omgitt av grønne fjellsider og millioner av markblomster og med pause på eldgamle ruiner med fabelaktig utsikt. Men det får vente til en annen gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.