Reiseplaner

IMG_6109 - Kopi

På jobben har vi allerede levert inn ferieønsker for det kommende halvåret. Det betyr jo at jeg var nødt til å planlegge litt, og jeg er veldig godt fornøyd med resultatet. Jeg antar at det kan være noen gode tips å hente fra flere av dere som leser dette, så her er derfor en oversikt over hvilke steder som kommer til å prege bloggen de kommende månedene.

Marokko

Om ikke lenge skal jeg en snartur til Marrakech sammen med ei venninne. Med fire dager til rådighet er det begrenset hvor mye vi får sett, men vi får i hvert fall tid til å utforske byen og kanskje ta en dagstur ut av den. Jeg vet at mange av dere har vært i Marokko. Kanskje du har noen favorittsteder som du synes jeg bør få med meg?

Tyskland

Jeg synger i et kor som vanligvis reiser på turné i første halvdel av påsken. I år går turen til Tyskland, og denne gangen skal vi ikke reise rundt til flere steder, men ha base i Berlin hele tiden. Berlin er en trivelig by, og selv om jeg har vært der flere ganger skal jeg nok finne noe nytt å oppleve. Vet du om noen steder jeg bør oppsøke?

Brandenburger Tor i Berlin.

Polen

Etter turnéen reiser jeg videre til Gdansk på nordkysten av Polen sammen med ei venninne. Planen er å utforske byen, som ser veldig fin ut, og ta oss god tid til avslapning på spa. Har skjønt at det også er mye å se i området rundt Gdansk, så det skal ikke bli vanskelig å finne noe å fylle dagene med.

Kasakhstan, Kirgisistan, Tadsjikistan og Usbekistan

Jeg deler sommerferien i to, og første ferie skal tilbringes i Sentral-Asia. Jeg har blitt stadig mer nysgjerrig på landene i regionen, og nå skal søsteren min og jeg bruke 18 dager på å reise gjennom fire av dem. Det virker litt kronglete å få ordnet visum til Usbekistan, men satser på at det går greit. Vet du om noen som nylig har vært der, og som kanskje har noen gode råd, blir jeg glad for å høre om det.

Danmark

Etter litt jobbing, er det tid for sommerferie nummer to, som går til barndommens ferieparadis på nordvestkysten av Danmark. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært der, men det blir veldig fint å komme tilbake likevel. Kanskje får jeg også tid til å se steder jeg aldri har vært før? Skulle for eksempel gjerne utforsket den sørlige delen av Danmark, for til tross for at jeg har satt fot i landet sikkert hundre ganger, har jeg sjelden vært sør for Aalborg. Jeg har faktisk ikke en gang vært i København!

9 P1070850 - Kopi - Kopi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.