Telttur ved Farris i Larvik

P1230391 – Kopi

De korte turene skaper også verdifulle reiseminner. En junihelg satte jeg meg på toget sørover til Vestfold. Etter en overnatting hos ei venninne som har kjøpt hus og hage i Sandefjord, gikk ferden videre til Gopledalen ved Farrisvannet i Larvik. Med i ryggsekken var telt og stormkjøkken. Det var tid for rekreasjon i skogen.

Innsjøen Farris har et areal på rundt 22 kvadratkilometer, og rundt sjøen finnes flotte turområder. Etter å ha vandret et stykke innover på grusvei og sti i skogen, dukket det opp en fredelig plass å slå opp teltet.

P1230382 – Kopi

Stormkjøkkenet sørget for at det ble grønnsakssuppe til middag, og etter å ha spist, var det tid for å gjøre absolutt ingen ting helt fram til leggetid.

Collage telttur

P1230377 – Kopi

P1230380 – Kopi

P1230367 – Kopi

P1230368 – Kopi

P1230362 – Kopi

P1230392 – Kopi

P1230388 – Kopi

Når man våkner til denne utsikten, og kan sitte og spise frokost i fred og ro mens man lytter til bølgeskvulp og fuglekvitter, da er livet i grunnen ganske herlig.

P1230398 – Kopi

Og ja, det er denne innsjøen som har gitt navn til mineralvannet Farris. Mineralvannet kommer imidlertid ikke fra sjøen, men er tappet fra naturlige grunnvannskilder i Bøkeskogen i Larvik. Innsjøen er derimot drikkevannskilde blant annet for folk på Tjøme, hvor jeg vokste opp. Vannet er kjent for å være skikkelig godt. Helt sant.

__________________________________________________________________________________________________

Jeg blir veldig glad hvis du vil følge bloggen på Facebook, Instagram og Bloglovin’:

Facebook: https://www.facebook.com/glimtavverden/

Instagram: @glimtavverden

www.bloglovin.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.