Hvor går neste reise?

Hvor går neste reise? Har du noen nye reiseplaner? Jeg rakk knapt å ta fatt på hverdagen etter min siste ferie før disse spørsmålene dukket opp. Og jo, da, jeg har absolutt en reiseplan!

Noen ganger bestiller jeg reiser relativt kort tid i forveien, og kan bli overrasket over at jeg plutselig skal til et sted jeg ikke trodde jeg skulle besøke med det første. Slik var det for eksempel da jeg dro til Oman i fjor, og til Japan i 2015. Begge gangene var det bare noen få uker fra idé til avreise.

Andre ganger har en reise vært planlagt i mange måneder. Min neste reise, for eksempel. Den ble planlagt og bestilt i april (fly og overnatting), men det er fremdeles noen uker igjen til jeg setter meg på flyet sammen med to venninner. Det blir for øvrig samme reisefølge som i Oman, og nesten det samme som i Japan, men til sistnevnte var det bare to av oss som dro. Alle tre har vært på flere andre fine turer sammen også.

Ørkenen i Oman.

Hvor går turen denne gangen?

Vi skal til en del av verden som jeg aldri har besøkt tidligere; Sørøst-Asia.

Vi lander i Singapore dagen før nyttårsaften, og tilbringer et par netter der før vi beveger oss inn i Malaysia. Der skal vi først til innlandet for å besøke en av verdens eldste regnskoger, Taman Negara, og teplantasjene i Cameron Highlands. Deretter skal vi jakte på veggmalerier i kystbyen Georgetown i Penang. Så er det tid for noen avslappende dager på Koh Lipe, en øy helt sør i Thailand, før turen går tilbake til Malaysia. Der skal vi tilbringe et par netter på øya Langkawi. Til slutt vender vi nesen mot den malaysiske hovedstaden, Kuala Lumpur, hvor vi skal ha en overnatting før hjemreisen.

Snorkling i Oman. Satser på at det blir muligheter for snorkling i Thailand også!

Jeg gleder meg til sol og varme i januar, og til å utforske mange spennende steder!

Har du besøkt noen av disse destinasjonene? Kanskje du har noen gode tips?

__________________________________________________________________________________________________

Følg bloggen på Facebook, Instagram og Bloglovin’:

Facebook: https://www.facebook.com/glimtavverden/

Instagram: @glimtavverden

www.bloglovin.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.