Turen går til Island

Island - Seljalandsfoss

Det er ikke så lenge igjen før jeg er klar for nye eventyr utenfor landets grenser. Denne gangen er det en uke med roadtrip på Island som står på programmet. 

Akkurat hvor jeg skal og hva jeg skal se, aner jeg faktisk ikke. Vi kommer til å ta det litt som det kommer. Leiebil er bestilt, men ingen overnattinger er booket. Teltet blir med i bagasjen slik at vi ikke er avhengige av å finne et hotell eller annet overnattingssted hver natt.

Island - Skogar

Jeg har vært på Island én gang før, og falt fullstendig for den særegne naturen på øya. Den gangen startet besøket med korturné til Reykjavik, og det ble i tillegg tid til å se både Den blå lagune, Gullfoss, Geysir og Þingvellir. Da de fleste i koret reiste hjem igjen, dro jeg videre på roadtrip langs sørkysten sammen med to venninner. Vi var innom blant annet Hveragerði, Seljalandsfoss, Dyrhólaey, Vik og Jökullsarlón.

Les om noen av mine opplevelser på Island:

Collage Vik 1 - Island

Island - Jökullsarlon

Dette var i mars 2013, og naturen var kledd i jordfarger. Når jeg reiser i juni, kan jeg vente meg et mye mer grønt og frodig landskap. Jeg syntes det var vilt og vakkert på sagaøya i mars, og forestiller meg at det er enda flottere i juni.

Island - Hveragerdi

Denne reisen har jeg gledet meg til lenge! Den er faktisk en gave til pappa, som fylte 60 år i oktober, så jeg har visst i nesten et år at jeg på et eller annet tidspunkt skal tilbake til Island. Jeg skal reise sammen med pappa og søster. Helst skulle jeg hatt med mamma også, men hun må dessverre bli igjen hjemme.

Island - Geysir

Har du vært på Island? Har du noen gode tips til hva vi bør få med oss?

 

__________________________________________________________________________________________________

Følg bloggen på Facebook, Instagram og Bloglovin’:

Facebook: https://www.facebook.com/glimtavverden/

Instagram: @glimtavverden

www.bloglovin.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.