Verden er rosa

Vi lever i en fargerik verden! Tidligere har jeg lagt ut bilder der rødt har vært den dominerende fargen. I dag er det rosa som står for tur. Jeg så for meg at det kom til å bli mange blomsterbilder med denne fargen, men motivvariasjonen viste seg å bli overraskende stor.

madagaskar-img_7016-kopi
Madagaskar.

Her bodde jeg og ei venninne da vi besøkte Isalo nasjonalpark på Madagaskar. Søtt lite hus – men litt upraktisk med bare en døråpning inn til badet. Utsikten over gresslette og fjell i det fjerne ser man ikke på bildet, men den var fin!

Les om hva jeg opplevde i Isalo nasjonalpark:

hellas-830-kopi
Hellas.

Denne hortensiaen vokste i en hage i Benitses på Korfu.

uruguay-brasil-argentina-og-paraguay-2008-2009-59-kopi
Uruguay.

Gamle og slitne, men sjarmerende, hus i Colonia del Sacramento.

Les blogginnlegget mitt om byen:

japan-1052
Japan.

Fiskemarkedet Tsukiji var et utrolig fascinerende sted å gå rundt og titte om morgenen når det yret av liv på den digre arbeidsplassen der fiskere, selgere, kjøpere og skuelystne besøkende myldret rundt i et ordnet kaos. Blant folk og sjømat fant jeg denne gammeldagse telefonen.

tyskland-img_3997-kopi
Tyskland.

Det er ikke hver dag jeg befinner meg utenfor mitt eget apotek på min egen plass i min egen vei, men det gjorde jeg altså plutselig i Berlin. Da var jeg med på en guidet gåtur med Alternative Berlin Tours, som lar deltakerne få et innblikk i det de selv beskriver som «Berlin’s underground sights and sounds».

Hva jeg syntes om det kan du lese om her:

estland-239-marianne-kopi
Estland.

Original blomsterkasse i Tallinn.

slovakia-img_2762-kopi
Slovakia.

En av de fine bygningene i gamlebyen i Bratislava.

Mer fra Bratislava:

tadsjikistan-img_6921-kopi
Tadsjikistan.

Denne jenta bor i Sarytag, en tadsjikisk landsby med rundt 300 innbyggere langt inne i en dal omgitt av vakre fjellområder.

Landsbybesøket kan du lese om her:

namibia-img_3712-kopi
Namibia.

Dette huset ligger i townshipen Mondesa utenfor Swakopmund.

japan-540-kopi
Japan.

Våren 2015 var jeg så heldig å befinne meg i Japan midt under den korte kirsebærblomstringsperioden. Det kan anbefales! Det var mange andre trær som også blomstret på samme tid.

Se flere bilder fra blomstringen og finn ut hvordan du kan vite når trærne kommer til å blomstre:

 

Hvilket bilde likte du best? Har du noen reiseminner du forbinder med den rosa fargen?

__________________________________________________________________________________________________

Fikk du med deg innlegget med røde bilder?

__________________________________________________________________________________________________

Jeg blir veldig glad hvis du vil følge bloggen på Facebook, Instagram og Bloglovin’:

Facebook: https://www.facebook.com/glimtavverden/

Instagram: @glimtavverden

www.bloglovin.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.